Meer dan 25 jaar ervaring

Ruimtevaart & Defensie

U hebt hoge meetnauwkeurigheid en gegarandeerde herleidbaarheid nodig voor uw complexe metingen? Zijn uitgebreide duurtesten belangrijk voor uw productontwikkeling? Wilt u snel inzicht in de meetresultaten? Samen vinden we de juiste meetoplossing, die precies past bij uw wensen en eenvoudig en snel aan te passen is aan elke uitdaging waarmee u te maken krijgt.

  • Wordt ingezet voor monitoring tijdens sateliettesten, klimaattesten zoals solartesten, vacuümtesten en klassieke klimaatkamers.
  • Bij defensie bij het testen van wapensystemen en munitie.
Neem contact op
Aerospace DEWETRON
Background tech

Meetmogelijkheden

REALTIME MOTORTEST

Onze data-acquisitieapparatuur kan simultaan honderden kanalen opnemen. Daarnaast biedt DEWETRON een breed scala aan signaalconditioneringsversterkers met bemonsteringsfrequenties tussen 100 S/s en 10000 kS/s. Het meest opmerkelijke is dat u uw testresultaten in realtime kunt zien, dankzij de snelle OXYGEN meetapplicatie waarvan het gebruiksgemak u zal verbazen.

WINDTUNNEL TEST

Prototypes van vliegtuigen en bijbehorende componenten hebben een verscheidenheid aan analoge sensoren nodig voor hun aerodynamische testen. Een perfecte synchronisatie van de windtunnelparameters met uw dataregistraties staat dan ook voorop. Dit is een bijzonder uitdagende taak bij lucht- en ruimtevaarttests vanwege de overvloed aan kanalen met hun hoge dynamische bereik en hun hoge bemonsteringsfrequenties. Dankzij onze modulaire technologie kunt u uw systeem eenvoudig opschalen van 16 naar 2000 kanalen.

ONDERHOUD & PROBLEEMOPLOSSING

DEWETRON levert multifunctionele systemen voor data-acquisitie en analyse. Daarom zijn DEWETRON-systemen bijzonder geschikt voor onderhoud en probleemoplossing. De vele functies zoals recorder, FFT-analyzer, analoge en digitale displays, evenals oscilloscoop en ordertracking zijn nuttig tijdens test- en meettaken. Daarnaast biedt DEWETRON draagbare, batterij gevoede systemen geschikt voor een breed scala aan sensoren en signalen.

Spotlights

Geïsoleerde, geconditioneerde signaalingangen
Leverbaar in 19”en draagbare systemen
Gedistribueerde meting: OXYGEN-Net voegt alle units samen in één virtueel meetsysteem
Externe en lokale gegevensopslag voor data redundantie
Het maken van synchrone video opnames
ARINC 429, MIL-STD-1553, Ethernet data stream (in/uit), GPS, IRIG
Background tech

Hulp nodig met het maken van de juiste keuze?

Overige Toepassingsgebieden

Stel je vraag via WhatsApp!