Meer dan 25 jaar ervaring

Industrie, R&D en T&M

U wilt stilstand van uw productieproces tot een minimum beperken? Wilt u uw processen bewaken en optimaliseren om de hoogste efficiëntie te behalen? Zijn uw metingen verspreid over de hele productie-installatie, en realiseert u zich dat uw meetgegevens niet betrouwbaar of incompleet zijn? Met andere woorden, u heeft een data-acquisitiesysteem nodig dat precies aan uw behoeften voldoet. Hoe complex uw eisen ook zijn, DEWETRON biedt de juiste oplossing voor al uw meetuitdagingen.

  • Wordt ingezet bij inbedrijfstellen van nieuwe installaties, optimaliseren van processen en het registeren van snelle events bij storingsproblemen door middel van triggers.
  • Bij duurtesten, HALT/HASS testen, proefopstellingen en andere R&D onderzoeken.
Neem contact op
Industrial Manufacturing
Background tech

Meetmogelijkheden

HIGHSPEED DATALOGGEN

Soms moet het snel. Daarom heeft DEWETRON high-speed modules ontwikkeld met een bemonsteringsfrequentie van 200 kS/s tot 10 MS/s per kanaal. Voor deze meettoepassingen maken we onderscheid tussen stream recording en transiënt recording. Streammachines schrijven continu en zonder onderbrekingen tot 1 GB/s naar de interne SSD. Daarnaast biedt DEWETRON transiënt recorders, die getriggerde events naar SSD opslaan, zodat u alleen de voor u relevante informatie opslaat.

GEDISTRIBUEERDE METINGEN

In veel gevallen moeten data-acquisitiesystemen voor industriële metingen tegelijkertijd op verschillende locaties registreren. Om enkele voorbeelden te noemen: gedistribueerde metingen aan transformatoren van een elektriciteitsnet, in voertuigen die in verschillende richtingen rijden of voor metingen op meerdere meetpunten in lange treinen. Voor gedistribueerde metingen raden we in het bijzonder onze TRIONet front-end aan. Afgezien van het handige formaat, maken onze TRIONets gesynchroniseerde opnames mogelijk over bijna onbeperkte afstanden.

ORDER TRACKING

Tijdens het opstarten en aftoeren van draaiende machines kunnen problemen optreden. Door gebruik te maken van order tracking maakt de DEWETRON OXYGEN software dit voor u inzichtelijk, door frequentiecomponenten, die gerelateerd zijn aan het motortoerental, te scheiden van frequentiecomponenten die gerelateerd zijn aan de structuur. Daarnaast zijn er meetmogelijkheden zoals recorder, scope, e-power en modale analyse.

Resultaten

Van eenvoudige recorder metingen tot hoog geavanceerde data acquisitie
Meerdere units te combineren tot één groot gesynchroniseerd meetsysteem
Geschikt van mV tot kV en allerhande signalen/sensoren
OXYGEN-MEASURE inbegrepen (diverse opties leverbaar)
Compact en draagbaar of als bench-top/19”
Diverse TRION-kaarten o.a. MULTI en 1820-POWER CAT-IV
Background tech

Hulp nodig met het maken van de juiste keuze?

Andere toepassingsgebieden

Dé oplossing voor elke meetvraag

Stel je vraag via WhatsApp!