Meer dan 25 jaar ervaring
NEO Power

NEO Messtechnik – Power Quality en PV

NEO Messtechnik (Oostenrijk) levert innovatieve, hoogwaardige producten die hun kennis van het specifieke toepassingsgebied van hun klanten weerspiegelt.

NEO is actief in Netkwaliteit Analyse (EN-50160 en diverse IEC normen) maar gaat daarin veel verder dan de standaard Power Quality Analyzers.

Netkwaliteit analyzers voor vast- en mobiel gebruik
Hoge 24-bit resolutie en hoogste nauwkeurigheid
Gebaseerd op ruime ervaring in het veld en wetenschap
Nieuw: meet- en monitoring systemen voor zonneparken
Uitgebreide functionaliteit voor PQ en PV toepassingen

Complete en betrouwbare meetsystemen

NEO’s grote kracht zit in het produceren van complete en betrouwbare meetsystemen die eenvoudig in gebruik zijn. Zoals mobiele PV-inspectie-instrumenten (PV Master), mobiele PQ Analyzers met Multi Touch display (PQA8000H) en monitoringoplossingen (PQM serie). Daarnaast vereenvoudigt intuïtieve software de analyse, het genereren van rapporten en het exporteren van gegevens.

Neem bijvoorbeeld de PQA 8000H – de meest complete mobiele analyzer op de markt. Multi Touch kleurendisplay, 4 uur mobiel gebruik en overeenstemmend met de Power Quality Standards en Grid Codes die uw meettoepassing vereist. Een Klasse A+ Power Quality Analyzer voor metingen en analyses die veel verder gaan dan EN50160, zoals het registreren van supra harmonische stromen en spanningen tot 500 kHz.

De NEO PQ systemen zijn een doorontwikkeling van de alom geprezen DEWETRON PNA’s (Power Netwerk Analyzers) waardoor er tientalen jaren van ervaring in deze producten verwerkt zijn.

Stel je vraag via WhatsApp!