Meer dan 25 jaar ervaring

Energie / Power Analyse

DEWETRON maakt van energie- en vermogensanalyse eindelijk een eenvoudige taak. Kies één van onze ready-to-measure hoogwaardige mixed-signal power analyzers uit de PA serie, ontwikkeld voor laboratorium toepassingen. U kunt ook één van onze andere DEWETRON systemen uitvoeren met een power analyzer functie; zoals bijvoorbeeld de draagbare DEWE3-A4. Dankzij onze modulaire DEWETRON-technologie is dit eenvoudig mogelijk.

  • Wordt ingezet voor HEV of BEV onderzoek in automotive, scheepsbouw en andere vormen van transport.
  • Onderzoek in energy storage systemen, data centers en duurzame energie (zon en wind)
Neem contact op
Power DEWETRON
Background tech

Meetmogelijkheden

BREEDBANDIGE VERMOGENSANALYSE
De power analyzer van DEWETRON is het ideale hulpmiddel voor R&D, certificerende instellingen, pre-production tests en commissioning. Dankzij hoge precisie en synchrone berekening van verschillende vermogensgroepen; bepaling van efficiëntie en verliezen; registratie van dynamische processen; synchrone bemonstering tot 10 MS/S/ch; hoge snelheid geïsoleerde modules; analyse van rotatiesnelheid en koppel; vectorscope en veel aanvullende gegevens zoals druk, temperatuur, trillingen, koppel, CANbus, MODbus en GPS.

TESTBED VERMOGENSANALYSE
DEWETRON uw partner voor volledig geïntegreerde multi-signaal vermogensanalyzers. De integratie van de power analyzer in een proefopstelling kan door middel van het SCPI protocol, Ethernet data streams (in/uit), XCP of SDK interface. Enkele toepassingsvoorbeelden zijn HEV- en EV-testen, batterijtesten, het testen van elektrische aandrijflijnen en elektrische regeleenheden en andere elektrische systemen.

E-MOBILITEIT
Aangezien het gebruik van batterij-elektrische voertuigen (BEV) toeneemt, neemt ook het belang van het testen ervan toe. Daarom is onze DEWETRON-oplossing voor vermogensanalyse perfect geschikt voor testbank- en echte rijtests. Door de veelzijdigheid van ons systeem kunt u zowel metingen doen aan verbrandingsmotoren als aan puur elektrische motoren.

Spotlights

IEC61000-4-30 Klasse A, IEC 61400-21/12, UNIPEDE STATISTIEKEN, ITIC CURVE, EN61000-3-X, EN61000-2-4
Gelijktijdig meten van meerdere power systemen (1-, 3- tot 12 fasen)
Zero crossing technologie voor calculatie per cycle
Hoge resolutie en nauwkeurigheid over de hele bandbreedte
Leverbaar als bench-top en draagbaar
Naast U en I geschikt voor allerhande signalen/sensoren
Background tech

Hulp nodig met het maken van de juiste keuze?

Overige Toepassingsgebieden

Stel je vraag via WhatsApp!