Meer dan 25 jaar ervaring

Over ons

Dewetron Benelux B.V. is in 1997 opgericht door Andries de Bué (CEO en Adviseur Test- & Meettechniek) en gevestigd in Breda. Wij leveren meetapparatuur van onder andere DEWETRON, een Oostenrijkse fabrikant van hightech meet- en testsystemen met vestigingen in 25 landen. DEWETRON is onderdeel van de Nederlandse, beursgenoteerde TKH Group.

DEWETRON systemen zijn modulair opgebouwd, hierdoor kunnen wij al vele jaren met succes flexibel inspelen op de data acquisitie behoeften van onze klanten (in diverse bedrijfssegmenten) in de Benelux en daarbuiten. Vandaag de dag zijn de klanten van het eerste uur nog steeds onze klanten, en we zijn blij met het grote aantal ‘vrienden van de firma’ dat we hebben. Ons motto: ‘informeel maar altijd professioneel’.

Dewetron Benelux is aangesloten bij FHI (Federatie van Technologiebranches) en lid van PLOT een platform voor omgevingstechnologie.

DEWETRON Benelux office 2022

Over DEWETRON GmbH Oostenrijk

DEWETRON GmbH werd in 1989 opgericht als leverancier van pc componenten en meetapparatuur. Op dat moment waren pc gebaseerde meetsystemen een opkomend en veelbelovend segment, met een groot groeipotentieel. Met de knowhow die in de loop der jaren was verzameld en dankzij de grote dynamiek en groeicapaciteit, kon DEWETRON GmbH starten met de ontwikkeling van eigen meetsystemen. Hoewel er ondertussen veel is gebeurd in de industrie, blijft de kern van het concept van DEWETRON GmbH hetzelfde: het combineren van state-of-the-art technologie met modulair ontwerp en intuïtieve bediening.

Met meer dan 30 jaar ervaring en innovatie heeft DEWETRON GmbH intussen het vertrouwen van de meetmarkt. Bekende bedrijven wereldwijd gebruiken continu meer dan 25.000 DEWETRON systemen en meer dan 400.000 meetkanalen. Op deze manier is een startup uitgegroeid tot een gevestigd en internationaal erkend bedrijf, dat voldoet aan ISO 9001, ISO 14001 en ISO 17025.

Dewetron office headquarter

DEWETRON GmbH is onderdeel van de Nederlandse TKH Group N.V. (TKH), een toonaangevend technologiebedrijf dat zich richt op geavanceerde, innovatieve technologiesystemen in snelgroeiende markten. Het beursgenoteerde TKH concern met ruim 6.000 fte heeft een wereldwijde jaaromzet van meer dan € 1,5 miljard.

tkh payoff

Stel je vraag via WhatsApp!