Meer dan 25 jaar ervaring
Select PEM UK dewetron

PEM – Stroomtangen

Power Electronic Measurements Ltd (PEM UK) is gevestigd marktleider in het ontwerpen en vervaardigen van breedbandige stroomsensoren, op basis van Rogowski-technologie.

Breedbandige meetlussen van DC tot 30Mhz
LFR: power analyser metingen
CMC: common mode stromen
CWT: zeer hoog frequent toepassing

De pionier van de breedband Rogowski-transducer

PEM, opgericht in 1991, kan met recht beweren de pionier te zijn geweest van de breedband Rogowski-transducer voor algemeen gebruik. Voorheen was deze technologie relatief onbekend en werd ze slechts voor enkele specialistische toepassingen gebruikt.

Standaard Rogowski meetlussen hebben vaak maar een beperkte bandbreedte van 40Hz tot 20kHz. In de basis oké voor standaard applicaties, maar de huidige markt vraagt betere specificaties. De LFR serie bijvoorbeeld, is uitstekend geschikt voor power analyzer metingen aan frequentie omvormers omdat niet alleen de frequenties tot 1MHz worden gemeten, maar ook de lage frequenties vanaf 0,1Hz! Dit alles met slechts een kleine fasefout.

Voor metingen aan kleine componenten is er de CWT serie: specifieke modellen met een zeer dunne Rogowski lus, die zelfs om aansluitpinnen past.
Met de CMC probes van PEM UK, kunnen common mode stromen gemeten worden die steeds vaker een rol spelen bij problemen met frequentie gestuurde aandrijvingen.

Stel je vraag via WhatsApp!