Meer dan 25 jaar ervaring
Graphtec Dewetron

Graphtec – Data Loggers

Graphtec Japan, opgericht als Watanabe, maakt al bijna 75 jaar meetinstrumenten. In de jaren 80, één van de marktleiders in z.g. oscilografische recorders en zeker de pionier op het gebied van transiënt recorders die werkten met interne geheugens en snelle thermische printers, om zodoende korte events met een pre-trigger vast te leggen; de oplossing voor de toenmalige troubleshooters.

Breed inzetbaar en gunstige prijs/prestatie verhouding
Intuïtieve bediening, groot display
Trigger mogelijkheden en intern geheugen
Data export naar o.a. Excel, CSV
Kalibratie ondersteuning door Dewetron Benelux

Niet zo maar ‘een data logger’.

Door de opkomst van PC-gebaseerde meetsystemen, zoals die van DEWETRON, is de nadruk bij Graphtec in de laatste 25 jaar verschoven naar dataloggers. Maar niet zo maar ‘een data logger’, deze loggers onderscheiden zich door hun eenvoudige bediening (zoals die van uw smartphone), een groot display, trigger mogelijkheden en intern geheugen. Deze functies, gebaseerd op hun ervaring met het fabriceren van recorders, maken het eenvoudig loggen van data compleet.

Er zijn verschillende data loggers, met enkele ingangen tot 200 ingangen, met meetsnelheden van 10x per seconde tot 1.000.000x per seconde. Dus ook voor uw applicatie is er een Graphtec GL logger!

Al ruim 35 jaar is Dewetron Benelux B.V. de officiële vertegenwoordiger van Graphtec dataloggers in de Benelux.

Stel je vraag via WhatsApp!