Meer dan 25 jaar ervaring
GeneSys DTA

GeneSys – Inertial Measuring Systems

GeneSys (Duitsland) is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van zeer nauwkeurige sensorsystemen die worden gebruikt in de automotive sector en bij TBM (tunnelboormachines). GeneSys is toonaangevend met hun op GNSS gebaseerde inertial system ADMA (Automotive Dynamic Motion Analyzer), speciaal ontwikkeld voor voertuigdynamica analyse en ADAS evaluaties in de automotive sector.

ADMA-G: ‘highest precision’
AMDA-Speed: snelheid en rem afstand
ADMA-Slim mini GNSS/Intertial System
Indoor Testing
Integratie met DEWETRON OXYGEN software

Breed scala aan metingen

Het wordt gebruikt voor een breed scala aan metingen: voor het testen van voertuigdynamica, het testen van remmen (brake test), ADAS-evaluatie, navigatie van rijrobots of validatie van sterk geautomatiseerde rijfuncties voor autonomous driving.

Bij GeneSys worden mechanica, elektronica, optica en software voortdurend op elkaar aangepast, waardoor het ADMA systeem het mogelijk maakt om de versnelling, snelheid en positie van bewegende voertuigen in alle driedimensionale assen constant te meten. Pitch-, roll- en rijrichting hoeken kunnen continu en nauwkeurig worden gemeten, evenals koers- en zijsliphoeken en hoeksnelheden.

Advies op maat en een toegewijde ondersteuning completeren de gedegen vakkennis van GeneSys.

Stel je vraag via WhatsApp!