Meer dan 25 jaar ervaring

Verhuur & Assistentie

Wanneer huren?

Storingen en ad hoc opdrachten zijn helaas niet te voorspellen, waardoor het kan gebeuren dat er plots niet voldoende meetcapaciteit beschikbaar is. Maar ook wanneer het gaat om een eenmalige meting is huren de juiste oplossing voor u. Dewetron Benelux is geen verhuurfirma, maar wij zien het (tijdelijk) verhuren van meetapparatuur als extra service aan onze klanten. Het te huren systeem wordt gekalibreerd, snel geleverd en onderhouden door Dewetron Benelux. Wanneer u de unit komt afhalen lichten wij uiteraard de werking graag toe en kunnen wij u nog voorzien van tips.

Direct Huren
DEWE2 TRIONet Huren DEWETRON

Efficiënt huren!

Wanneer u weinig of geen praktische ervaring heeft met een te huren meetsysteem, bent u elders wellicht verplicht langer te huren om het systeem te leren kennen. Dit vergt extra kosten en vooral kostbare tijd! Op onze locatie in Breda bieden wij u de mogelijkheid van een korte instructie in het verzamelen en visualiseren van meetgegevens. Natuurlijk kunnen we ook een complete cursus geven in het efficiënt gebruiken van onze apparatuur, voor uw huidige en toekomstige metingen. Een cursus is bij ons altijd ‘hands-on’; geen onbegrijpelijke formules op een whiteboard, gewoon signalen aansluiten en samen diverse metingen doen.

On-site Assistentie

Het is niet alleen mogelijk een meetsysteem te huren, ook on-site assistentie kan een optie zijn bij een belangrijke meting. We assisteren dan de meettechnicus met het instellen van de meetapparatuur en kunnen tips geven over het optimaliseren van de dataregistratie.

Huur of Koop?

Bij een beperkt investeringsbudget kan een huurkoop een optie zijn. We bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden tot lease/huurkoop.

 

Waarom huren?

Verhuur van up-to-date systemen
Uitgebreid getest voor levering
Ruim 25 jaar (meet)ervaring
Instructie of on-site assistentie
Haal- en brengservice

Stel je vraag via WhatsApp!