Meer dan 25 jaar ervaring

Kalibratie

Betrouwbaarheid en herleidbaarheid zijn twee belangrijke punten bij het gebruik van uw meetinstrumenten, want op basis van de meetresultaten worden conclusies getrokken die vergaande consequenties kunnen hebben. Door de units regelmatig te laten kalibreren heeft u zekerheid en verhoogt u de algehele accuraatheid van de meetinstrumenten; een eventuele afwijking kan preventief of correctief worden gejusteerd.

Op onze locatie in Breda beschikken wij over geavanceerde apparatuur, aangevuld met speciale software en hardware tools van de fabrikanten, om herleidbare kalibraties adequaat uit te kunnen voeren. Voor ISO 17025 geaccrediteerde kalibraties werken wij samen met het DEWETRON lab in Oostenrijk en andere (inter)nationale partners.

De juiste kalibratieapparatuur is essentieel, maar ook onze vakkennis en praktische ervaring met de meetsystemen zijn belangrijk voor een goede kalibratie. Dewetron Benelux is al 25 jaar actief in de markt van testen en meten, en we kunnen bouwen op een enorme dosis ervaring.

Hoe gaan we voor u te werk?

Wij weten natuurlijk precies hoe onze toestellen optimaal behoren te werken en zijn daarom de aangewezen partij voor het uitvoeren van uitgebreide, functionele testen om eventuele onregelmatigheden aan het licht te brengen.

 

  • Voordat we beginnen wordt het systeem visueel geïnspecteerd en daarna functioneel getest.
  • Het reinigen van de buiten- en binnenzijde van het systeem.
  • Controle van drivers, firmware, software versies, BIOS instellingen.
  • Herleidbare kalibratie volgens de instructies van de fabrikant.
  • Duurtest met functionele proeven zoals: data schrijven/lezen, conditie harddisk e.d.
  • Rapportage in PDF formaat (op verzoek uitgeprint)
Dewetron Benelux

Waarom DEWETRON?

Lange ervaring in kalibratie
Specifieke hard- en software tools
Kennis van de meettoestellen
Korte lijnen met de fabrikanten
Haal- en brengservice

Wij kalibreren onze instrumenten voor onder andere:

Philips Healthcare, TNO, RWE Generation, Uniper Benelux, Nuon Power Generation, Vattenfall, ABB, ESA-ESTEC, Signify (Philips Lighting), Defensie KCW&M, Koninklijke Marine, Equans, Qirion Alliander, Movares, Canon Production Printing, Strukton, Tata Steel, Schaeffler, Bosch, NSK, Faurndau, Delphi Technologies.

Stel je vraag via WhatsApp!