dewetron-orb-white

TRION™ Platform

DEWE2 is ontwikkeld met als doel een nog robuuster systeem te creëren met een hogere kanaaldichtheid, waarbij de klant zelf de TRION™ modules kan wisselen.
De modules bevatten naar de meetwaardeomvormer tevens de A/D conversie.

DEWE2 bestaat uit 3 series:

DEWE2

DEWE2: Mainframes – M-serie

Vergelijkbaar met de A-serie, maar dan zonder display. Vooral interessant voor applicaties waar de unit op een moeilijk zichtbare plaats staat en de gebruiker ruimte heeft om een los beeldscherm neer te zetten. Denk hierbij aan een testbank of toepassing in de auto, waar een compact display in het zicht van de bestuurder wordt geplaatst.
De M-serie is leverbaar met 4, 7, 13 of zelfs 18 TRION™ slots voor 4 tot 144 snelle analoge ingangen, uit te breiden met extra externe chassis voor nog meer ingangen.

Modellen met de toevoeging ‘s’ zijn voorzien van DC voeding en dus perfect voor automotive testen.

Meer informatie

DEWE2: Meetwaardeomvormer – F-serie

F-serie systemen hebben geen ingebouwde computer maar sturen de data over een digitale interface naar de aangesloten PC/laptop. Beschikbare interfaces: USB 3.0, Ethernet LAN, Thunderbolt of PCIexpress bus. USB en Thunderbolt zijn typisch voor metingen met de laptop en LAN/PCIexpress is voor gekoppelde systemen en ideaal als expansie voor de A- of M-serie modellen.

Meer informatie

DEWE2: All-in-one instruments – A-serie

De meest compacte uitvoering met ingebouwde krachtige CPU en een groot en helder display. Voorzien van keyboard met touchpad. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd voor maximale prestaties in een perfect afgeschermde, robuuste behuizing. Dit draagbare, alles-in-een concept is ideaal voor metingen in bijv. automotive en luchtvaart, aan roterende machines, generatoren en motoren, bij treinen en tijdens inspecties.

De A-serie is leverbaar met 4, 7 of 13 TRION™ slots voor 4 tot 104 snelle analoge ingangen, uit te breiden met extra externe F-chassis voor nog meer ingangen.

 

Meer informatie

TRION™ meetwaardeomvormer kaarten

DEWE2: TRION™ meetwaardeomvormer kaarten

Een groeiend assortiment aan uitwisselbare kaarten maken de DEWE2 geschikt voor elke huidige- en toekomstige meettaak.

Momenteel zijn deze kaarten leverbaar:

Meer informatie