dewetron-orb-white

Triaxiale Accelerometer

Een triaxiale accelerometer maakt een 3D-weergave van de gemeten versnelling, doordat hij meet over 3 assen. Door te meten met een triaxiale accelerometer kan de meetopstelling compact gehouden worden, wat een voordeel is. Het is een IEPE sensor die gebruikt kan worden voor diverse applicaties, zoals: NVH metingen, FFT analyse, bij proefstanden maar ook bij bijvoorbeeld omgevingstesten. Een triaxiale accelerometer kan prima worden ingezet in HALT en HAS kamers. Ook bij het monitoren van bouwwerken, zoals bruggen en gebouwen, en het registreren van seismische verschijnselen of gebeurtenissen heeft de triaxiale accelerometer al vaak zijn diensten bewezen.

Dewetron Benelux is al sinds jaren de leverancier voor volledig geïntegreerde multi signal data acquisitie apparatuur met de bijbehorende sensoren.

Triaxiale Accelerometer

Dewetron Benelux, ook als het om de aanschaf van sensoren gaat.

Ook voor informatie over IEPE sensoren, zoals de triaxiale accelerometer, zijn wij u graag van dienst. Indien gewenst kunnen wij u een complete set high tech meetapparatuur met de bijbehorende sensoren leveren; van triaxiale accelerometers tot video camera’s en microfoons.

Neem contact met ons op.

Heeft u vragen of advies nodig, of wilt u simpelweg de mogelijkheden verkennen? Neem dan gerust contact met ons op en vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste sensor.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer