dewetron-orb-white

Supraharmonics meten en registreren

Supraharmonics is als fenomeen nog relatief onbekend. De harmonischen worden gemeten tot 2kHz, de hogere harmonischen lopen door tot 9kHz. De Supraharmonics bestrijken het frequentiegebied van 2kHz tot 150kHz en kunnen een groot scala aan problemen veroorzaken. Bij de opwekking van zon- en windenergie kunnen supraharmonics in de inverters ontstaan. Meet met onze power analyzers ook de supraharmonics en ontdek waardoor een probleem wordt veroorzaakt.

SupraharmonicsDewetron Benelux, ook voor het meten van supraharmonics

Dewetron Benelux is specialist op het gebied van test- en meetapparatuur. Wij weten als geen ander dat bij meten en registreren nauwkeurigheid zeer belangrijk is. Met inmiddels 25 jaar technische kennis en ervaring op het gebied van meetoplossingen, zijn wij uw adviseur voor het meten en registreren van data, zoals ook de supraharmonics.

Meten is weten

Bij het oplossen van storingen, is het belangrijk te weten of er supraharmonics aanwezig zijn. Met verschillende modules en de wiskundige bibliotheek kunnen er meerdere elektrische eigenschappen gelijktijdig gemeten worden, zoals vermogen, de harmonischen, de hogere harmonischen en uiteraard ook de supraharmonics. Wij kunnen meten volgens diverse IEC normen. Onze meetsystemen kunnen gelijktijdig meerdere kanalen meten en zijn modulair te configureren.

Meer van Dewetron Benelux

Meer weten? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het online contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag verder.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer