dewetron-orb-white

Software

Software is de verbindende factor tussen de data acquisitie hardware en de gebruiker. De meetsoftware zorgt ervoor dat data wordt gevisualiseerd en opgeslagen voor verdere bewerking. De keuze van het programma is afhankelijk van de gewenste toepassing en gebruikte hardware.

Neem contact op

Software

OXYGEN

Ervaar de kracht van een compleet nieuw ontwikkelde 64 bit applicatie met ondersteuning van de allernieuwste CPU’s onder Windows en Linux, met bedieningsvriendelijk touchscreen. Er zijn diverse instrumenten zoals Recorder, Digital Multimeter, Bar indicator, Scope en FFT, CAN-bus en Video. Binnen enkele minuten wordt een krachtig meetsysteem gecreëerd dat data (vele gigabytes) van vele ingangen continu en synchroon kan opslaan, maar triggering is ook mogelijk.

Uniek is de DejaView™ functie waarmee de meetgegevens al gedurende de dataregistratie geanalyseerd kunnen worden, met behulp van terugkijken in de tijd, zoomen en scrollen op het multitouchscreen; vooral handig voor langdurige tests. Uiteraard is het mogelijk de data te exporteren of meteen te printen met de handige rapportage functie.
OXYGEN is het DEWETRON platform van de toekomst.

 

OXYGEN-POWER

POWER is een uitbreiding op het OXYGEN pakket met ondersteuning van 1-, 3- tot 9-fase systemen geschikt voor DC en AC met fundamentele frequentie van 0.2 Hz tot 1500 Hz. Sample frequentie instelbaar van 5 kHz tot 100 kHz en zelfs 1,5 of 10 MS/sec/ch synchroon. Meet meerdere power systemen gelijktijdig, zelfs met verschillende grondfrequenties, en vul dit aan met een harmonische en andere signalen/sensoren voor het perfecte plaatje. Diverse analyses conform IEC-61000-4-7, IEC-61000-4-15 en IEC-61400-21.

Configuratie van Power gaat door middel van een eenvoudige ‘drag and drop’ handeling, veel gemakkelijker dan bij de conventionele Power Analyzers.

DASYLab

Een objectgeoriënteerd programma waarbij zelf grafisch een applicatie gebouwd wordt. DASYLab was begin jaren 90 een van de pioniers in grafisch ‘programmeren’. Inmiddels zijn er meer dan 120 direct bruikbare functiemodules beschikbaar, of voeg extra functionaliteit toe met Python-script. DASYLab ondersteunt een groot aantal merken hardware waaronder DEWETRON, National Instruments en Data Translation (informeer vooraf naar de compatibiliteit).

LabView™ en universele API

Indien standaard turn-key software niet voldoet kan er ook zelf een applicatie geschreven worden, waarbij LabView van National Instruments een veelgebruikt programma is. Voor vrijwel alle DEWETRON hardware zijn uitgebreide Vis beschikbaar. Ontwikkelaars die in een hogere programmeertaal schrijven kunnen ook gebruik maken van de krachtige API voor de DEWE2/Trion serie.

 

 

FlexPro

De huidige techniek laat het toe om grote hoeveelheden data te meten en op te slaan…maar dan?
Dan moet de gemeten data geëvalueerd worden en uiteindelijk in een k(l)eurig rapport belanden.
Een veelgebruikt pakket hiervoor is natuurlijk Microsoft Excel, maar dit is niet voor postprocessing ontworpen; er kan maar een beperkte hoeveelheid data verwerkt worden en speciale functies, zoals inzoomen en scrollen, zijn niet beschikbaar. Aan het maken van een FFT grafiek in Excel durft u zelfs niet eens te denken!

FlexPro is een programma voor het berekenen en rapporteren van data middels vele wiskundige, grafische en speciale functies. Er zijn een groot aantal importfilters aanwezig, waaronder Graphtec, DEWETRON en DEWESoft waardoor u direct aan de slag kan.