dewetron-orb-white

Proefstand

Ook voor het betrouwbaar meten op een proefstand, hebben wij hoogwaardige meetsystemen voor u. Met onze apparatuur kunnen veel verschillende signalen van de proefstand gelijktijdig gelezen, berekend en gefilterd worden. De gefilterde data kan worden teruggevoerd naar de proefstand controller als analoog signaal of via EtherCAT, CAN-bus en diverse andere interfaces/protocollen. Of het nu gaat om het duurtesten van een product om de levensduur te bepalen, of om proefstand testen in de automotive industrie; Dewetron Benelux is uw competente partner voor volledig geïntegreerde multi signal data acquisitie apparatuur.

De aanschaf van uw proefstand meetsysteem

Bent u op zoek naar eersteklas meetapparatuur voor uw proefstand? De medewerkers van Dewetron Benelux zijn u graag van dienst. Met onze hightech apparatuur kunnen wij een uitkomst bieden.

Proefstand

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de verschillende opties in meetapparatuur? Heeft u advies nodig of wilt u simpelweg de mogelijkheden verkennen? Neem dan gerust contact met ons op en vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder bij het accuraat meten van uw data.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer