dewetron-orb-white

Power measurement van de hoogste kwaliteit

Wanneer u op zoek bent naar betrouwbare apparatuur voor nauwkeurige  power measurement, is Dewetron Benelux u graag van dienst. Power measurement is niet simpelweg het vermenigvuldigen van stroom en spanning. Voor een correcte meting zijn een hoge meetsnelheid en hoge bandbreedte belangrijk, zodat ook de hogere harmonischen meegenomen worden in de berekeningen.

Onze Power measurement apparatuur.

Dewetron Benelux staat voor kwaliteit. Wij bieden een breed spectrum aan producten en services, ontwikkeld voor en met onze klanten, die hun effectiviteit bewezen hebben. Onze power measurement apparatuur is hier een goed voorbeeld van.

power measurement

Verschillende toepassingsgebieden

Onze power meetsystemen zijn veelzijdig inzetbaar.  Enkele voorbeelden zijn: elektrische machines, transformatoren, inverters en hybride voertuigen. Onze apparatuur voldoet aan de hoogste technische en veiligheidseisen, en werkt kostenbesparend.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over power measurement of heeft u vragen over onze andere producten? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder via het contactformulier.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer