dewetron-orb-white

Power logger

Wanneer u op zoek bent naar een universele power logger, bent u bij Dewetron Benelux aan het juiste adres. Met een power logger wordt, met een zelf instelbare interval, de RMS spanning/stroom gelogd om een trend zichtbaar te maken.  Deze loggers zijn niet alleen als power logger inzetbaar, ze kunnen ook ingezet worden als (transiënt) recorder of universeel meetsysteem, voor het meten van allerhande sensoren en signalen. De power logger is perfect geschikt voor trouble shooters.

Een power logger voor nauwkeurige data acquisitie

Onze power loggers en overige meetapparatuur voldoen aan diverse CAT veiligheidsklassen.  Daarnaast hebben sommige loggers ook een transiënt geheugen met trigger mogelijkheden. Dit kan handig zijn voor het vangen van snelle verschijnselen. Zo mist u niets!

power logger

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden bij Dewetron Benelux? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de producten en diensten die wij aanbieden. Ze geven u graag advies op maat voor uw applicaties. Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer