dewetron-orb-white

ORION Platform

Het hart van dit concept wordt gevormd door de simultaan bemonsterde ORION A/D kaarten, verkrijgbaar als 16- en 24-bit met sample rates van 100 kS tot 10 MS per seconde, per kanaal! Het systeem is en blijft flexibel in te delen door de vele geïsoleerde plug-in meetwaardeomvormers uit de DAQP en HSI serie.

Er zijn modules voor spanning, stroom, rekstroken, LVDT, lading, temperatuur, frequentie, IEPE etc.

DAQP / HSI / ORION:

  • Hoge opslagsnelheid naar HDD tot 10 MS/s per kanaal, continu
  • Hoge CAT III 600 klasse voor vermogens- en energiemetingen
  • Hoge bandbreedte tot 2 MHz (HSI)
  • Modules voor hoge spanning ±1400 V (HV-versie)
  • Veelzijdig inzetbaar en uitwisselbaar

SOFTWARE

De ORION (DAQP-HSI) units zijn leverbaar met OXYGEN, DEWESoft en DASYLab drivers, maar ook van LabView. Er is zelfs een complete en krachtige SDK API voor Windows/Linux, zodat op elk platform (C, C++, C#, Visual Basic, Python, Java e.d.) ook een eigen applicatie ontwikkeld kan worden.

Alles-in-één – draagbaar

De meest compacte uitvoering met ingebouwde, krachtige, multicoreprocessoren een groot en helder display. Voorzien van keyboard met touchpad. Alle componenten zijn op elkaar afgestemd voor maximale prestaties in een perfect afgeschermde, robuuste behuizing. Dit draagbare, alles-in-één concept is ideaal voor metingen in bijv. automotive en luchtvaart, aan generatoren en motoren, bij treinen en tijdens inbedrijfstelling en inspecties.

Er zijn verschillende draagbare modellen, elk met specifieke eigenschappen:

DEWE-2600

Ruimte voor 16 plug-in modules en een modulair achterpaneel, waardoor een groot aantal verschillende opties/functies gemakkelijk gerealiseerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan ingebouwde temperatuur ingangen, extra digitale ingangen/counters, combustion analyzer e.d.

Meer informatie

DEWE-3300

De opvolger van de populaire, en compacte, 8 kanaals DEWE-3020 geschikt voor 16 modules, met een groter scherm, compact en licht van gewicht. De DEWE-3300 is voorzien van een multitouchscherm en een dubbele, uitwisselbare harddisk.

Meer informatie

DEWE-5000

Het grote 17″ full-HD scherm (1920×1080) springt het meest in het oog bij deze ‘laptop style’ data acquisitie recorder. Aansluitingen aan de voorzijde voor 16 modules. Uitstekend geschikt voor R&D applicaties, waarbij de unit toch mobiel moet zijn.

Meer informatie

DEWE-800

Als het niet draagbaar hoeft te zijn, is de DEWE-800 de ideale oplossing.

Op het gebied van prestaties is dit model vergelijkbaar met het draagbare systeem. De DEWE-800 is een typisch systeem voor proefbanken, vooral voor het meten aan vermogenselektronica.

Meer informatie

Isolatieversterkers

De A/D conversie wordt uitgevoerd door de simultaan bemonsterde ORION A/D kaarten. Deze vereisen echter wel een isolatieversterker c.q. meetwaardeomvormer, waarbij gekozen kan worden uit de DAQP en HSI serie.

Meer informatie