Meer dan 25 jaar ervaring
Dytran

Dytran – Sensoren

Dytran Instruments Inc. (USA) is een toonaangevende ontwerper en fabrikant van innovatieve sensoren, versnellingsmeters en bijbehorende elektronica voor het meten van trillingen/versnelling, dynamische kracht en druk. De oprichter van Dytran USA stond begin jaren 60 aan de wieg van de eerste sensoren.

IEPE en CHARGE accels
Modaal hamers van miniatuur tot afmeting ‘sledge hammer’
CAN-MD sensoren met CAN-bus interface
6DoF sensoren met analoge- / digitale uitgang
Kracht- en druk sensoren

Uitgebreide productlijn en maatwerk mogelijkheden

Dytran biedt een uitgebreide productlijn en maatwerk mogelijkheden en zijn zo een one-stop-shop voor de test- en meetbehoeften van hun klanten. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van zeer kleine single-axis en triaxiale IEPE-versnellingsmeters, charge sensoren voor ultrahoge temperaturen, hoge schok sensoren, capacitieve MEMS-sensoren, druksensoren en smart sensoren met CAN-bus interface.

In de meer dan 40 jaar dat ze bestaan hebben ze een reputatie opgebouwd als betrouwbare fabrikant van hoogwaardige, dynamische testoplossingen. Hun sensoren worden gebruikt in de automotive, laboratoria voor omgevingstesten, bij het monitoren van structuren en modaal analyse, in windtunnels, in de lucht- en ruimtevaart etc.

Stel je vraag via WhatsApp!