dewetron-orb-white

Harmonischen controleren door monitoring

Heeft u of uw klant last van harmonischen? Meet met onze precisieapparatuur de harmonischen en ontdek of de harmonischen aan de norm voldoen en waardoor het probleem wordt veroorzaakt. Met onze apparatuur weet u snel meer.

Dewetron Benelux, voor de beste kwaliteit

Dewetron Benelux is specialist op het gebied van meet- en testapparatuur. Wij weten als geen ander dat bij meten en registreren nauwkeurigheid zeer belangrijk is. Met inmiddels meer dan 20 jaar technische kennis en ervaring op het gebied van meetoplossingen, zijn wij uw adviseur voor het meten en registreren van data, zoals harmonischen.

Meten is weten

Bij het oplossen van storingen, is het belangrijk te weten bij welke harmonische het eventuele probleem ligt. Met verschillende modules en de wiskundige bibliotheek (bijv. de berekening van diverse efficiëntiefactoren) kunnen er meerdere elektrische eigenschappen gelijktijdig gemeten worden, zoals harmonischen, fundamenteel vermogen en reactief vermogen.

We kunnen meten volgens EN-50160 (tot de 50e harmonische) maar ook volgens IEC-61000-4-7 voor de registratie van hogere harmonischen tot 9kHz. Het is echter ook géén probleem om zelf uw instellingen te bepalen voor bijvoorbeeld metingen aan windmolens, turbines, off-shore installaties etc.

Meer van Dewetron Benelux

Er zijn meer POWER toepassingen zoals E-MOBILITY voor hybride aandrijvingen, Schakeltesten, commissioning en inbedrijfstelling, Denk ook aan Smart-Grid toepassingen en nauwkeurige vermogensmetingen. Meer weten? Neem dan contact met ons op.