Meer dan 25 jaar ervaring
Dynalabs select

DYNALABS

Dynalabs (Turkije) specialiseert zich in het ontwerpen en produceren van vibration shakers en MEMS sensoren. Hun all-in-one shakers hebben gebruiksvriendelijke functies, zoals een geïntegreerde versterker en signaalgenerator. Ze zijn compact, lichtgewicht en kunnen ingezet worden bij modaal en vibratie testen.

Elektrodynamische Shakers
MEMS versnellingssensoren
IMU (Inertial Measurement Unit)
Gyroscoop

Lichtgewicht en krachtige modal shakers

Modaal testen kunnen worden uitgevoerd met een modal hamer of een shaker. Als hoogfrequente excitatie, inhoud- of signaal gestuurd testen gewenst is, dan zijn modale shakers de enige excitatie-oplossing. Dynalabs modal shakers zijn lichtgewicht en krachtige modal shakers, die tot 12.000 Hz kunnen gaan en bieden krachtniveaus tot 440N met een maximale slag van 25 mm. Of gebruik een inertial shaker, die direct op de structuur gemonteerd wordt om deze te exciteren.

Naast de shakers heeft Dynalabs ook een compleet gamma aan capacitieve accelerometers (uniaxiaal en triaxiaal), Piëzoresistieve Accelerometers, Gyroscopen en IMU sensoren. Waarbij IMU (Inertial Measurement Unit) de 6 DOF (six degrees of freedom) meet, door de combinatie van een 3-assige versnellingssensor met gyroscoop.

Stel je vraag via WhatsApp!