dewetron-orb-white

CAN-bus

Voor het betrouwbaar meten van CAN-bus signalen hebben wij diverse, hoogwaardige meetsystemen voor u. Onze CAN-bus data acquisitie apparatuur heeft zich niet alleen bewezen in de automotive sector, maar ook bij andere embedded toepassingen als machinebesturing en het aansturen van robots. Het is mogelijk signalen over de CAN-bus te meten met ondersteuning van diverse protocollen. Denkt u hierbij aan High speed CAN-bus, OBDII, CAN-FD, J1939, J1587, XCP/CCP, LIN bus en FlexRay.

De aanschaf van uw CAN-bus meetsysteem

Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van CAN-bus metingen en wilt u de juiste apparatuur hiervoor aanschaffen? De medewerkers van Dewetron Benelux zijn u hiermee graag  van dienst. Met onze hoogwaardige apparatuur kunnen wij een uitkomst bieden.

Wij leveren diverse meetsystemen voor elke behoefte

Naast een CAN-bus meetsysteem kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere meetsystemen. De Dewetron systemen zijn modulair opgebouwd en flexibel inzetbaar. Hierdoor zijn ze makkelijk aan te passen aan de meetbehoefte. Neem vooral ook een kijkje bij onze andere meetsystemen.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies

Heeft u vragen over de verschillende opties in meetapparatuur? Heeft u advies nodig of wilt u simpelweg de mogelijkheden verkennen? Neem dan gerust contact met ons op en vul het online contactformulier in. Wij helpen u graag verder in het accuraat meten van uw data in onder andere de automotive sector.

Full service provider
Ontwikkelingen voor en met onze klanten
Onderdeel van de TKH Group
dewetron-logo-white Maak direct een afspraak
Dewetron Benelux B.V.
Postbus 8808
4820 BC Breda
+31 76 5442544
+31 76 5442545
bannerlayer