dewetron-orb-white

Automotive & Transport

Geavanceerde meetsystemen voor auto-industrie en tram/trein.

Onze apparatuur garandeert accurate meetwaarden met herleidbaar eindresultaat voor enkele tot honderden kanalen, die vereist zijn voor een objectieve besluitvorming bij productontwikkeling en validatie, commissioning of onderhoud. De modulair op te bouwen en draagbare meetsystemen (vaak batterij gevoed) zijn overal inzetbaar. Of het nu gaat om het meten van individuele onderdelen of totale voertuigprestaties tijdens testritten. Vaak wordt deze testdata ingezet als road load data voor het beproeven van het voertuig op de testbank. Hiervoor zijn 19” rackmount units met data koppeling over Ethernet beschikbaar, zoals: SCPI, XCP-OUT, DATASTREAM (TCP/IP), EtherCAT, CAN-bus en CAN-FD. Vanzelfsprekend zijn de DEWETRON systemen uitstekend inzetbaar bij uw elektrificatie projecten.

Meetmogelijkheden

Combustion analyzers voor het meten van de verbrandingsdruk in het hoekdomein, terwijl gelijktijdig andere parameters worden geregistreerd. Dynamische data synchroon verzamelen op een groot aantal ingangen: kracht, rekstrook, versnelling, temperatuur, toerental, spanning, stroom.

ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) testen zijn gebaseerd op zeer nauwkeurige GPS/IMU data. DEWETRON heeft plug-ins voor de Oxford OxTS RT IMU en de GeneSys ADMA IMU voor de berekening en visualisatie van de positie tussen bewegende en stationaire objecten, inclusief VRU Tracking (Vunerable Road Users, zoals voetgangers en fietsers).

In BIRDSEYE voor OXYGEN creëert u complexe 2-dimensionale vormen (bijvoorbeeld het voertuigsilhouet), POI’s (Points of Interest) voor NCAP-AEB-testen. Visualiseer objecten en eerder opgenomen routes (KML-import) op OSM (Open-Street-Maps) of satellietbeelden.

Naast de direct bruikbare applicatie OXYGEN kunnen ook eigen applicaties ontwikkeld worden onder LabView™ (drivers of framework).
Of programmeer 
op de TRION SDK voor DEWE2/TRION systemen in C, C++, C#, Visual Basic, Python of Java.